Klanten over Inzicht

ABN AMRO

[quote style="1"]Voor mijn persoonlijke ‘ontwikkelings-avontuur’ heb ik een metafoor bedacht, waarin ik de rol van Françoise als volgt zou willen typeren:
Françoise is de bougie die het rijke mengsel dat in ieder mens zit, gecontroleerd doet ontbranden en tot grote prestaties brengt. Zij kan daarbij een felle vonk geven die best pittig kan zijn maar hiermee wel de boel in beweging zet![/quote]

Frank Herman financial manager

Luba Uitzendbureau

[quote style="1"]Energie, inspiratie en bovenal een fantastisch mens! Dat is hoe ik Françoise in het kort beschrijf. Zij wist tijdens een workshop onze managers op een snelle, veilige en vooral energieke manier te bereiken. Ook heeft zij mij persoonlijk heel veel inzicht gegeven. Eén lunchafspraak was voldoende om mij in beweging te krijgen. Mijn leven kreeg een totaal andere wending![/quote]
Natasja Hoogenboom commercieel manager


 Telenet België

[quote style="1"]De coaching voor de (zaken)vrouw van nu!
Het uiterste uit jezelf halen, je talenten optimaal benutten en de aspecten die je remmen in de ogen kijken en benutten. Dat kan…
Coaching is niet niks, je geeft jezelf bloot en dat is moeilijk. Een optimale coaching is alleen mogelijk als je jezelf veilig voelt en er een verbinding is met je coach.
Françoise weet hoe dit voelt en speelt hier feilloos op in. Zij is een coach pur sang en al veertien jaar als coach actief binnen het bedrijfsleven op verschillende niveaus. In de coaching kom je tot je kern. Bewustwording en inzicht in jezelf, zowel in je talenten en je valkuilen zijn de sleutelwoorden.
Aan hand van je persoonlijke situatie word een Groeitraject gekoppeld, onder andere door middel van opdrachten en vraagstukken, deze ga je in je dagelijkse praktijk en je leven en werk hanteren.Het resultaat is wat je zelf wilt; staan in je eigen kracht, vrijheid en een heerlijke dosis energie! Kies en investeer in jezelf, de vrouw van nu![/quote]
Chantal de Jong, salesmanager

Rabobank Utrecht

[quote style="1"]Mijn verhaal over de poppetjes die mij inzicht gaven…
Eigenlijk was ik gewoon op visite, maar toen de poppetjes op tafel kwamen bleven ze staan en wist ik dat zij een verhaal aan mij te vertellen hadden. Een gevoel van verlangen om Françoise iets te vertellen maakte dat ik een vaderfiguur uit het stel naar mij toe haalde en de woordenstroom brak open. Françoise reageerde meteen en haar begeleiding, mijn behoefte, het inzicht en de poppetjes…alles smolt samen tot een moment waarin alles werkelijk werd. Ik werd meegezogen en voelde wat klopte, haalde nieuwe elementen bij het verhaal om antwoord te krijgen op vragen en balans te herstellen. Dit had ik nooit verwacht!
Bedankt voor deze belangrijke stap in het heden, verleden en de toekomst[/quote]

Liedewij Giri, managementassistente