Mijn ‘pas zie’ is mensen inspireren, bewust maken en inzicht geven

In 1998 besloot ik voor mijn talent en voor goud te gaan. Tijdens de Olympische Spelen in Nagano (Japan) startte ik als zelfstandig ondernemer. Het is mijn passie om kennis, ervaring en authenticiteit en intrinsieke motivatie te koppelen aan de ambitie van hun werkgever. Als geboren coach geef ik van nature mensen snel inzicht in welk talent zij ‘in zich’ hebben. De naam van mijn bedrijf was dan ook snel bedacht: Inzich-t. Sindsdien breng (en hou!) ik mensen in beweging en begeleid, inspireer en train ik hen bij bewuste zelfontwikkeling en groei.

Ik ben moeder en coach met lef en doorzettingsvermogen

Naast successen kende ik persoonlijke verliezen. Het zijn juist deze ervaringen die mij persoonlijk lieten groeien. Ik leerde mijn emoties en ego te managen en te vertrouwen op mijn gevoeligheid en intuïtie. Ruim vijf jaar werkte ik in diverse managementfuncties in de zakelijke dienstverlening. Ik volgde diverse opleidingen: organisatie- en persoonlijke authentieke ontwikkeling, organisatieopstellingen, voice dialoque, familieopstellingen. In 2010 beklom ik samen met een internationale groep mensen de Kilimanjaro, een onvergetelijke ervaring!
Mijn doorzettingsvermogen en lef hielpen me op weg naar de top. Hier leerde ik dat het niet alleen gaat om het bereiken van de top, maar vooral de weg er samen naar toe.

Zo werk ik nu als consultant en teamcoach

Door mijn aangeboren betrokkenheid luister ik zonder vooroordeel en ‘kruip ik onder de huid’ van mijn opdrachtgever. Op een verrassende en vakkundige wijze leg ik de verbinding tussen verschillende partijen en vertaal de ontvangen informatie in heldere en begrijpelijke taal. Hierdoor leren mensen elkaar te begrijpen en de processen te zien waarom authenticiteit en samenwerking hand in hand gaan. Dit levert het team verbinding, samenwerking, discipline en rendement op.