PIB my job

Voor de HR professional die ook een inspirerend gesprekspartner voor directie en management wil zijn.

Je bent HR professional en ondersteunt jouw organisatie in ontwikkeling?

Van jou wordt verwacht dat je de managers en directie ondersteunt in het realiseren van de organisatiedoelen. Je wordt steeds meer gezien als strategisch partner en changemanager. Je huurt hiervoor ook meerdere externe coaches en of consultants in. Maar mist hierdoor eenduidigheid en verbinding.

Word zelf strategisch partner en coach van het management

Met het, op jouw lijf geschreven programma van PIB, groei jij uit tot een volwaardig HR Business Partner. Je krijgt training ‘on the job’, zodat je zelfstandig interventies kunt doen en je jouw rol steviger kunt uitoefenen. Hierdoor worden managers en directie in jouw organisatie sterker bewust van hun gedrag en steviger in hun leiderschap.

Ik ben jouw partner in business…

… én van de externe coaches!
HR professionals krijgen een vaste structuur voor een eenduidige leeractiviteit, zowel voor jullie individuele medewerkers, als voor teams. Ik betrek ook jouw vakgenoten en de externe coaches of consultants. Zo wordt er door iedereen op dezelfde wijze aangestuurd op het proces en interactie. We combineren de behoefte aan het verbinden van elkaars kennis en passen dit meteen toe in de praktijk van alle dag. Met als voordeel meer continuïteit en borging van kwaliteit.